2017. nov. 27.

Több éve nyoma sem volt a fekete pénteknek, egyébként mi is ez a Black Friday

Kedves Olvasónk! 
Több éve nyoma sem volt a fekete pénteknek és a cyber mondaynek itthon, így a glossy magazinok kuponos hétvégéit leszámítva esély sem volt arra, hogy valaki akciósan vásárolja meg a karácsonyi ajándékokat. Felmerül tehát a kérdés: honnan jött és mi ez az egész?
Eredeti levél megjelenítése itt
Kérem Töröljenek
Konyhai csepegtető
108 db-os szerszámkészlet
Sweeper 360 prémium seprű
 
Neked már van 2018-as HungaryCard Magyar Turizmus Kártyád?
     
  Kedvezmény- és ötletadó kártyacsomag karácsonyra szeretteidnek. Utazzatok és látogassatok meg több száz turisztikai attrakciót a gyógyfürdőtől az állatkerteken keresztül az éttermekig hazánkban      20-100% kedvezménnyel! A www.hungarycard.hu oldalon további megtakarítási tippekkel várunk! A vásárláskor ne feledd beírni a "18000" kuponkódot, mert erre azonnali 10% kedvezményt kapsz, a kártya ára egy évre így 12.000 helyett 10.800 Ft! HungaryCard2018
  Néhány ötlet a számos megtakarítási lehetőségek közül a Magyar Turizmus Kártyával:  MEGNÉZEM
     
 
 
  A fekete péntek az Egyesült Államokból indult és több évtizedes hagyománya van. A hálaadást (november negyedik csütörtökje) követő nap, 1932 óta pedig a karácsonyi vásárlás(i láz) első napját jelöli. Ilyenkor nemcsak korábban nyitnak ki az üzletek (van, hogy 4-5 órakor és az éjfél sem ritka), de tovább is tartanak nyitva és bár nem ünnepnap, egyes államokban (például Kaliforniában) a közalkalmazottaknak pihenőnap.
 
 
Nem lesztek gép- vagy boltközelben a hétvégén? Semmi baj, pont az ilyenekre találták ki a cyber mondayt, azaz a cyber hétfőt. A kereskedők rájöttek ugyanis, hogy
Nem lesztek gép- vagy boltközelben a hétvégén? Semmi baj, pont az ilyenekre találták ki a cyber mondayt, azaz a cyber hétfőt. A kereskedők rájöttek ugyanis, hogy
sokan nem tudnak a fekete pénteken bevásárolni az akciós cuccokból, ők a hétvégét követően online nézelődnek a leértékelt termékek után.
Éppen ezért több mint tíz évvel ezelőtt úgy döntöttek a webshopok, hogy hétfőn (is) akcióznak, így nem kellett aggódnia senkinek, hogy a hálaadás utáni napokban nem jut el a boltokba. Nálunk kialakult rendszer nincs (a black friday is általában legalább két napot jelent itthon), így a cyber hétfőn is (idén november 28-án) inkább a külföldi webshopok felé érdemes venni az irányt.
Ha erről is lecsúsztatok, akkor nagy csodára már ne számítsatok: itthon csak elvétve lesznek kuponos napok a plazákban (az Allee-ban például december 11-én), a hazai üzletek csak karácsony után, december 27-én tartanak kollektív leárazásokat.
   
   Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető,
azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli.
Telefon: 06 20 208-3567 (Minden nap 09-20 óráig. kivéve Vasárnap és Ünnepnapon)