2018. márc. 7.

Kiváló minőségű Prémiumkategóriás Ingek Ingyenes Kiszállítással

Megjelenítési probléma esetén a hírlevél a böngészőben is megtekinthető.

Kedves Olvasónk!

Közismert, hogy a divatban vannak ciklusok és a trendek gyorsan változnak. Minden évben új irányzatok érkeznek, hiszen a divat állandóan megújul. Most megmutatjuk, hogy a leghíresebb divattervezők mit ajánlanak 2018-ra, így tisztában lehet a jelenlegi trendekkel.

Tommy Hilfiger Slim Fit férfi ingek

A Tommy Hilfiger az egyik legnépszerűbb prémiumkategóriás márkává nőtte ki magát, amely az amerikai stílust, egyedi részletekkel ötvözve nyújt magas szintű stílust, minőséget és értéket a vásárlók részére. Ma már több mint 65 országban, 900 üzlettel van jelen.

Tommy Hilfiger 1951. március 24-én született Elmirában, egy ékszerész család második gyermekeként. Apja azt szerette volna, ha tovább viszi a vállalkozást, őt a divat sokkal inkább vonzotta. Iskoláit nem fejezte be, 18. évesen New York-ba ment és boltot nyitott. 
De pár évre rá csődöt jelentet, nem fesztett sokat 150 dollár és pár farmernadrág volt csak a veszteség. Ezután állás ajánlatot kapott Calvin Klein-tól de visszautasította. Manhattan-be ment és egy japán vállalkozó segítségével megalapította saját cégét 1985-ben, és első kollekciójával is előállt.

---

Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli. Amennyiben a jövőben nem kíván leveleket kapni, az alábbi linken tudja törölni.

Leiratkozás