2015. jún. 5.

Apartmány v blízkosti moře

Pokud Vás naše nabídka nezaujala, klikněte na níže uvedený link a nebudeme Vám zasílat více našich informací.
Odhlašuji se z nabídky ubytování.
Pokud se člověk chystá do Chorvatska a myslí na dovolenou na pláži, má takovou představu, aby byla pláž čím blíže k ubytování. Ani to není na chybu, pokud při sezení na terase je slyšet šustění vln, dorážejících na břeh. Co může být romantičtější, jako pohled na slunce, právě zapadající do moře? Může být něco příjemnější, jak brzy ráno vyběhnout na pláž a hodit se do vlažné, jemně se vlnící vody? Samozřejmě, k tomu je zapotřebí vhodné ubytování, jeden dobrý apartmán, kde se každý příjemně vejde, který je dost blízko k břehu. Následující naše nabídky splňují tyto podmínky, každá se nachází ve vzdálenosti maximálně sto padesát metrů od moře.

Všechny ubytování »

Všechny apartmány »

Všechny plážové apartmány »

Naše preferovaná nabídka:

1.: Drage / Biograd - Soukromý apartmán KIKO ***. Vynikající destinace v blízkosti Národního parku Vransko jezero, jakož i Zadaru a Splitu, jsou vynikající možnosti stejně na výlety, tak na obhlídku města. V penzionu Kiko se nacházejí 2, 2+1, 2+2, 2+3 a 5+1 lůžková studia a apartmány s jednoduchým zařízením a nádherným výhledem na zátoku nebo na okolní hory. Část z apartmánů je klimatizovaná. Sport: možnost stolního tenisu a půjčovna kol. Stinné parkoviště, gril, prádelna. Štěrková pláž s půjčovnou lehátek a plážovým barem se nachází na 120 metrů, centrum města ve vzdálenosti 400 metrů.
Drage / Biograd - Soukromý apartmán KIKO *** »


2.: Brna / ostrov Korčula - Soukromý apartmán BANICEVIC BORE ***. Na ostrov se můžeme dostat ze Splitu trajektem. Brna je městečko obklopené jehličnatými lesy v južné části ostrova, na pobřeží nádherné zátoky. V domě se nacházejí dva 2+2 lůžkové a jeden 5+2 lůžkový apartmán. V každém z nich se nachází klimatizace, internet, dobře vybavená kuchyň a mají výhled na moře nebo na město. Ve dvoře možnost parkování a grilování. Pláže, dětské hřiště a centrum ve vzdálenosti 50 metrů. Město Korčula ve vzdálenosti 4 km. Z přístavu Lumbarda odcházejí výletní lodě do sousedního Národního parku na ostrově Mljet.
Brna / ostrov Korčula - Soukromý apartmán BANICEVIC BORE *** »


3.: Omis - Soukromé apartmány RUZA ***. Za ním kopce, před ním moře, v blízkosti se nacházejí staré město, i Split. Toto ubytování splňuje všechny požadavky. 2+1, 3+1 a 4+2 lůžkové apartmány, s balkony s výhledem na moře, klimatizací a možností grilování a s velkým společným stolem. Je možné vyžádat si i dětskou postýlku. Štěrková pláž s půjčovnou lehátek a slunečníků a plážovým barem ve vzdálenosti 100 m, restaurace 50 m, obchod 200 m, centrum 800 m.
Omis - Soukromé apartmány RUZA *** »


4.: Splitska / ostrov Brač - Soukromý apartmán CASA DE MAR ***. Ze Splitu se trajektem můžeme dostat do Supetaru, odtud se nachází ve vzdálenosti 7 km toto milé malé městečko. V domě se nacházejí dva 2+1 lůžkové a jeden 2+2 lůžkový apartmán se dvěma ložnicemi, s balkony s výhledem na moře a klimatizací. Ve dvoře možnost parkování a grilování. Pláž se sprchami a půjčovnou lehátek je ve vzdálenosti 20 m, centrum 100 metrů. Město Brač je ve vzdálenosti 15 km, Bol a slavná pláž Zlatni rat 35 km.
Splitska / ostrov Brač - Soukromý apartmán CASA DE MAR *** »


5.: Hvar / ostrov Hvar - Soukromý apartmán CICO ***. Na ostrov Hvar se ze Splitu můžeme dostat trajektem. V domě, který je postaven na pláži, se nacházejí 2-4 lůžková studia, 2+2, 4+3 a 6+2 lůžkové apartmány. Tyto jsou klimatizované, většina z nich má balkon s výhledem na moře a v některých je i připojení na internet. V zahradě je grilovací místo vybudováno z kamene a před domem je soukromá pláž. Nudistická pláž 200 m, restaurace 80 m, obchod 400 m, centrum 3000 m. V období 15. květen - 20. červen 2015 10% sleva na období!
Hvar / ostrov Hvar - Soukromý apartmán CICO *** »


6.: Makarska - Soukromý apartmán ANTE ***. V jednom z nejkrásnějších míst jižního Dalmacie, v blízkosti moře a centra, se nachází prostorný, 6 lůžkový apartmán s klimatizací a 3 ložnicemi, jednou koupelnou + extra toaletou a umyvadlem, internetem. Možnost parkování a grilování ve dvoře. Štěrková pláž s modrou zástavou a plážový bar 100 m, obchod, restaurace 20 m, Centrum 800 metrů. Na túry se můžeme vybrat do Národního parku Biokovo, Omis je ve vzdálenosti 36 km, Split 60 km a můžeme jít na výlety lodí na ostrovy Brač, Hvar a Vis.
Makarska - Soukromý apartmán ANTE *** »


7.: Orebic / poloostrov Pelješac - Soukromé apartmány GORDANA ***. V domě, obklopeném středomořskými rostlinami se nacházejí 2 lůžkové studio, jeden 2+1 lůžkový, jeden 4 lůžkový, 2 ložnicový a jeden 8+2 lůžkový, 4 ložnicový apartmán. K velkému apartmánu náleží velká terasa s výhledem na moře, tři menší apartmány v přízemí mají velkou společnou terasu. Pláž a restaurace 40 m, obchod 100 m, centrum 500 m. Parkování v uzavřeném dvoře, mobilní gril a internet. Dubrovnik 100 km, na výlet lodí můžeme jít na ostrovy Korčula a Mljet a do Národního parku Kornati.
Orebic / poloostrov Pelješac - Soukromé apartmány GORDANA *** »


8.: Crikvenica - Soukromé apartmány ANAMARIJA ***. Je blízká destinace, s písčitými plážemi. Tři 2+1 lůžkové a jeden 4 lůžkový apartmán se dvěma ložnicemi. Všechny jsou klimatizované, s internetem a vybavené postýlkami. Parkování na dvoře a v garáži. Štěrková pláž se sprchami, půjčovnou slunečníků se nachází na 150 metrů, nudistická pláž na 3000 metrů. Centrum města 150 metrů. Na výlety se můžeme vybrat na ostrov Krk, do blízkých měst Novi Vinodolski a Senj.
Crikvenica - Soukromé apartmány ANAMARIJA *** »




Ztište partnera: hodinky proti chrápání!

Ztište partnera: hodinky proti chrápání!


Ztište partnerovo chrápání: 100% metoda »

 Odhlásit 
Bezpečně skoncujte s chrápáním!

Nesnášíš vedra? Toto si ZAMILUJEŠ

Zde je letní ochlazovač: I na balkon, terasu...


EXTERIÉROVÁ klimatizace: Chladící brána! »

 Odhlašuji se z nabídky ubytování. 
LETNÉ osvěžení: Chladící brána do zahrady!

2015. jún. 4.

Hmyz se probouzí! Je načase se BRÁNIT!

Hmyz se probouzí! Je načase se BRÁNIT!


Myši, potkani: před tímto UTEČOU »

 Odhlásit 
100% ochrana proti hmyzu a hlodavcům! AKCE!

2015. jún. 3.

TAKTO řiďte bez pokut!

TAKTO řiďte bez pokut!


Vždy budete VĚDĚT, kde je radar! »

 Odhlásit 
Zaznamenáte radar včas - žádná pokuta!

2015. jún. 2.

Když nepřestaneš chrápat ...

Už mám toho dost, nemůžu spát!


Když nepřestaneš chrápat ... »

 Odhlásit 
MŮŽE TĚ NECHAT, pokud nepřestaneš chrápat

2015. jún. 1.

BOŽSKY LAHODNÉ ovocné nápoje vyrobené doma, bez cukru

BOŽSKY LAHODNÉ ovocné nápoje vyrobené doma, bez cukru


Takto připravuj fantastické a zdravé ovocné nápoje »

 Odhlásit 
MIMOŘÁDNĚ lahodné, 100%-ní ovocné nápoje bez cukru s tímto zařízením

5 dílná sada pánví! Nic se nepřipálí!

Nic se nepřipálí: keramické pánve!


NEPŘIPÉKÁ! 5 dílná sada pánví! »

 Odhlásit 
5 dílná sada pánví! Nic se nepřipálí!

AUTO SNŮ: jen ho natři a bude krásné

AUTO SNŮ: jen ho natři a bude krásné


Neuvěřitelné: Omlaď si auto takhle! »

 Odhlašuji se. z nabídky ubytování. 
ZARUČENĚ Ti zkrášlí auto!

2015. máj. 31.

PŘIPRAV SE: odpuzovač myší a potkanů!

PRIPRAV SA: odpudzovač myší a potkanov!


POZOR! Hmyz Ti môže zaplaviť byt! »

 Odhlásit 
Bráň sa: najúčinnejšia vec na hmyz a hlodavce!

VYSOKÝ lehký žebřík, zabere málo místa!

VYSOKÝ lehký žebřík, zabere málo místa!


KAMKOLI se vejde: skládací žebřík! »

 Odhlásit 
I DO KUFRU se vejde: malorozměrný žebřík!