2017. nov. 28.

Plusz Egy Hétig ( Pierre Cardin )

Kedves n.elekne.fogyas@blogger.com!
Önnek már van 2018-as HungaryCard Magyar Turizmus Kártyája?
Kedvezmény- és ötletadó kártyacsomag karácsonyra szeretteinek. Utazzon és látogasson meg több száz turisztikai attrakciót a gyógyfürdőtől az állatkerteken keresztül az éttermekig hazánkban 20-100% kedvezménnyel! A www.hungarycard.hu oldalon további megtakarítási tippekkel várjuk! A vásárláskor ne feledje beírni a "18000" kuponkódot, mert erre azonnali 10% kedvezményt kap, a kártya ára egy évre így 12.000 helyett 10.800 Ft! HungaryCard 2018
Néhány ötlet a számos megtakarítási lehetőségek közül a Magyar Turizmus Kártyával: MEGNÉZEM
Pierre Cardin
Pierre Cardin
1959-ben megtervezte köznapi viseletre is alkalmas kollekcióját, és kis szériában készült darabjait a Lafayette áruházban lehetett megvásárolni. Bár kollégái először megvádolták, hogy eladta a tehetségét, a nagy siker után követni kezdték a példáját.
Hogy olcsóbbá tegye a ruháit, például a kézi varrást gépivel helyettesítette. Tervezett egyenruhákat többek között a MALÉV személyzetének és az olimpiára utazó magyar sportolóknak is.
 
Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa.Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli.
 Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide