2015. jan. 8.

Szállásfoglalás időben

Adriaguest(pont)com - az Ön hivatalos horvátországi utazási partnere!
Ha már nem kíván több hasznos információt kapni a horvátországi üdülésekkel
kapcsolatban, akkor kattintson erre a linkre: leiratkozom.
Megkezdődtek a dolgos hétköznapok, és ajaj, hol van még a nyár, a nyaralás! Ha az addig munkával töltendő napokat nézzük, akkor bizony messze, de ha a szervezésre gondolunk, azt nem árt már most elkezdeni.

Megjelentek az első first minute ajánlatok, egyes szállásokat 5-15% engedménnyel foglalhatunk le, máshol a 6-ot fizet, 7-et kap és 12-t fizet, 14-et kap akciókkal spórolhatunk jelentősebb összeget a szállás árából.

Horvátország »

Mit kínálunk? Remek szállodákat a kedvezményestől a welness és luxus kategóriáig, szobákat reggelivel avagy all inclusive ellátással, üdülőtelepeket minden kényelemmel és sokféle programmal, szórakozási lehetőséggel, apartmanokat magánszemélyeknél és kellemes kis panziókban, kőházakat, villákat, világítótornyokat.

Szállodák »  |  Üdülőtelepek »  |  Apartmanok »  |  Házak »

Egy kis kedvcsináló, a legkedveltebb adriai úticélok dióhéjban.

1.: Porec - Az Isztria kis mesevárosa, főleg római kori óvárosa a tengerbe benyúló félszigeten fekszik. A Kék és Zöld Laguna, a Lim fjord és a Szent Nikola kis sziget megannyi csodás tiszta vizű stranddal, a város pedig gazdag programokkal és látnivalókkal csalogat.
Porec »



2.: Medulin - a Kvarner-öböl kis halászfalujából igazi mediterrán fürdővárossá nőtte ki magát az elmúlt évtizedekben. Legszebb strandja a Bijeca, éttermek, kávézók, borozók, diszkó várja a nyaralókat, több látnivalót pedig az alig 10 km-re lévő Pulában találhatunk.
Medulin »



3.: Crikvenica - közelsége, gyönyörű strandjai és a szemben fekvő Krk-sziget miatt kedvelt városka. Nem annyira a romantika, vagy a történelmi nevezetességek, inkább a szórakozás, bulizás, a sportos, fiatalos nyaralás tökéletes helyszíne.
Crikvenica »



4.: Omis - ez a gyönyörű kis város kedvező fekvése miatt minden igényt kielégít. A Cetina folyó alkotta homokos strandok, a város felett magasodó csodálatos hegyek, a sportolás és szórakozás széles választéka, kirándulási lehetőségek szárazon és vízen minden korosztálynak feledhetetlen élményt nyújtanak. Az óvárosban éjjel-nappal nagy a nyüzsgés, a város többi része azonban nyugodt nyaralást biztosít. És ha már mindent látott, a közeli Splitbe is érdemes ellátogatni. Omis »

5.: Trogir - A Ciovo-szigettel együtt romantikus nyaralási helyszín. Tiszta vizű kavicsos strandjai közül a Copacabana, a Medena, a Kava a leghíresebbek. Az óváros kanyargós, szűk utcácskáin, középkori épületek között hamisítatlan a mediterrán hangulat.
Trogir »



6.: Makarska - népszerűségét hosszú, fehérkavicsos tengerpartja, a pálmafás sétány, a számos diszkó, a jobbnál-jobb dalmát éttermek, borozók, egy hangulatos piac, és a sokféle kulturális program alapozta meg. Klímája a két félsziget által körülvett védett öbölnek és a mögötte magasodó Biokovó hegységnek köszönhetően igen kellemes.
Makarska »


7.: Brac-sziget - egyike a legnagyobb horvát szigeteknek, fehér szikláin szőlő és olajfa ültetvényekkel. Köveiből épült a többek között a Fehér ház és még számtalan híres épület. Legnépszerűbb strandja Bolban található, hosszan elnyúló, homokos földnyelv, a Zlatni Rat, melynek sekély vizében az egészen kicsi gyerekek is biztonságosan pancsolhatnak, este pedig a fiatalok parti bulijának helyszínévé válik. Brac-sziget »

8.: Dubrovnik - a legszebb horvátországi város. Közvetlenül a tengerpartra épült, a víz itt egészen sötétkék. A történelmi falak között vidám turistasereg nyüzsög éjjel-nappal, a Nyári játékok pedig a színvonalas zenei, színházi élményeket adják. Strandjai kavicsosak, de a közeli Lopud-szigeten remek homokos strand is van.
Dubrovnik »


9.: Rab-sziget - híres strandja Lopar helységben a Paradicsom-part (Rajska Plaza), Horvátország legnagyobb homokos strandja. Kisgyerekes családok kedvelt helye. A sziget tele van természeti és történelmi látnivalóval, számos fesztivált rendeznek a nyár folyamán, a bulizni vágyók pedig hajnalig táncolhatnak a bárokban, diszkókban, tengerparti klubokban. Rab-sziget »


10.: Hvar-sziget - különlegességét a rengeteg napsütés, a nudista és naturista strandok, a történelmi emlékekkel és izgalmas szórakozóhelyekkel teli városkák, a csendes halászfaluk és a Hvarral szemben gyöngysorként sorakozó 20 pici szigete adja. A Pakleni-szigeteket a kikötőből induló hajótaxikkal látogathatjuk végig, gyönyörködve az érintetlen természet szépségeiben és élvezve a tiszta vizű strandok nyugalmát. Hvar-sziget »


Összes szállásajánlatunk »