2015. jan. 6.

Díjmentes szolgáltatás!

Kedves Elek!

Hozzájárulását kérjük Öntől díjmentes szolgáltatásunk átnyújtására.
 
Olyan információkkal látjuk el weblapjainkon, esetleg egy-egy hírlevelünkön keresztül, amitől elkerülheti a pénzügyi veszélyeket és azonnal, vagy belátható időn belül jelentős hasznot hozhat Önnek.

Ez a szolgáltatás nem kínál, még csak nem is reklámoz.

Független pénzügyi szakértőkként, hozzájárulunk a pénzügyi intelligencia fejlesztéséhez, hogy elkerülhesse a veszélyeket, viszont időben tudjon, az Ön és szerettei számára fontos előnyökről, amiről eddig csak bennfentesek tudhattak. Mi valóban pénzt viszünk a családoknak, vállalkozásoknak, legtöbb esetben az Államtól vissza nem térítendő támogatás formájában. Ez akár milliós tétel is lehet.

Oldalainkon keresztül tájékozódhat hitel problémákról - előnyökről, pályázati pénzek megszerzésének lehetőségeiről, költség- és adóoptimalizálásról, megtakarítások belföldi és külföldi elhelyezésének, vagyonkezelésének veszélyeiről-előnyeiről, munkahelyteremtésről, stb..

Hogyan tüntessük el, meglévő értékeinket a kíváncsi szemek elől?

Ha megengedi, akkor alkalomadtán értesítjük olyan gazdasági intézkedésről, aminek a kihasználásával, azonnali nyereséghez, pénzhez juthat.

Amennyiben szívesen olvassa reklámmentes információt tartalmazó levelünket, kérem klikkeljen ide!

Amennyiben van valamilyen megtakarítása, befektetése és annak kezelésével nincs megelégedve, vagy csak kontrolláltatni akarja, akkor jelentkezzen egy díjmentes személyes konzultációra a jelentkezem gombra való kattintással
                                                   
Kérjük, kövessen minket a Facebook-on is, ahol a lehető leghamarabb informáljuk előadásainkról, akcióinkról, valamint elolvashatja szakértőink írásait egy-egy nagyobb horderejű változásról. Ne feledje bekapcsolni az értesítéseket a "Tetszik" gomb megnyomása után! Itt tesszük közzé azt is, ha egy előadásunk írásos és videó anyaga felkerült weboldalunk archívumába.

A(z) n.elekne.fogyas@blogger.com elektronikus cím, amelyre ezt a hírlevelet küldtük, nyilvános közzététel, hivatalos céginformáció utánközléseként, vagy feliratkozás és előzetes hozzájárulás révén szerepelnek az adatbázisunkban. Mindezek alapján a törvényi feltételeknek megfelelve küldtük Önnek hírlevelünket, így az nem minősül SPAM-nek.

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide