2018. jan. 24.

Pierre Cardin - Stílus és minőség akcióban

Megjelenítési probléma esetén a hírlevél a böngészőben is megtekinthető.

Kedves Hölgyem Uram!

Pierre Cardin egy borkereskedő hetedik, egyben legkisebb gyerekeként született. Alighogy a háború hullámai elcsitultak, 1944-ben Párizsba költözött, és rajzoló lett a Paquin-divatháznál, de már rögtön lehetőséget kapott, hogy tervezhesse Jean Cocteau Szépség és a szörnyeteg c. filmjének jelmezeit (1946).

A következő évtől Christian Diornál dolgozott, az aktuális női «New Look»-kollekcióba tervezett rövid, az alakot hangsúlyozó szoknyákat.Cardin az üzletszervezésben is példaadónak bizonyult, a mérvadó divattervezők közül elsőként használta márkanevét (voltaképpen személynevét) licencüzletek nyitásához, eleinte Franciaországban, majd világszerte.

A lee Cooper napjainkra már világszerte ismert márka, mely folyamatos magas minőséget nyújt vásárlóinak, nem beszélve a divat világában betöltött szerepéről.

Európa-szerte főleg farmerben akár azt is mondhatjuk, hogy a Lee Cooper diktálja a divatot. A második világháború után farmereket, nadrágokat és dzsekiket kezdtek gyártani, ami nagyon tartós anyagból készült, így viszonylag hamar ismert lett egész Európa-szerte.

A folyamatos bővülésnek és a keresletnek köszönhető, hogy idővel 
nem csak nadrágokat és dzsekiket gyártottak, hanem pólókat, ingeket és cipőket is.

A SoulCal & Co világszerte elismert divatmárka! Függetlenül attól, hogy a tengerparton vagy a városban vagy minőségi, luxusruházatot kínál számodra. Tekintse meg kínálatunkat a fenti képőre kattintva.

---

Kedves olvasónk tájékoztatjuk, hogy a levelet, mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa, e-mail címe az interneten található valamely publikus céginformációs adatbázisból került adatbázisunkba vagy egy nyereményjáték feliratkozás keretében. Feliratkozáshoz, illetve feliratkozása megerősítéséhez kattintson a levélben található részletek bármelyikére.Továbbá közöljük, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, 2008. évi XLVIII. törvény 6. § rendelkezéseinek megfelelően jártunk el.

Leiratkozás