2017. dec. 8.

Raktárról a készlet erejéig 25000 Ft megrendelés felett pár napos kiszállítással.

Megjelenítési probléma esetén a hírlevél a böngészőben is megtekinthető.

Kedves Hölgyem/Uram!

A Tommy Hilfiger az egyik legnépszerűbb prémiumkategóriás márkává nőtte ki magát, amely az amerikai stílust, egyedi részletekkel ötvözve nyújt magas szintű stílust, minőséget és értéket a vásárlók részére.

Tommy Hilfiger férfi hosszú ujjú ing

A Tommy Hilfiger az egyik legnépszerűbb prémiumkategóriás márkává nőtte ki magát, amely az amerikai stílust, egyedi részletekkel ötvözve nyújt magas szintű stílust, minőséget és értéket a vásárlók részére.

Ma már több mint 65 országban, 900 üzlettel van jelen. Tommy Hilfiger már férfi, női, gyerek, sport, farmer, kiegészítő, parfüm kollekciókkal is rendelkezik.

Tommy Hilfiger kapucnis pulóver szürke

Elsősorban a laza, lezser sportruházata, vagy a sportruházatait ötvöző utcai kollekciói jelentősek. Volt idő, amikor az amerikai gyerekek jelentős hányada Hilfiger-ben akart iskolába menni, már csak az egyediség miatt is. Hilfiger célközönsége bevallottan a "nép" volt mindig is.

Kollekciói mögött komoly szakmai munka állt a kezdetektől fogva, ezt elismervén a szakma számos kitüntetéssel jutalmazta. 1995-ben előbb a Sidewalk díjat, majd a CFDA (Council of Fashion Designers of America) kitüntetését veheti át, mint az év férfiruházati divattervezője.
Tommy Hilfiger kollekciói az amerikai stílust ötvözi, egyedi részletekkel.

---
---

Tájékoztatjuk, hogy az Ön e-mail címe valamely oldalunkon regisztrációkor, személyes kapcsolat, névjegy illetve internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, illetve elektronikus körüzenetben elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak. Email-címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna be adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót!

Leiratkozás