2017. nov. 23.

Az elegancia nem a kiállásról szól, hanem arról, hogy mennyire vagyunk emlékezetesek. Black Friday

Kedves n.elekne.fogyas@blogger.com!

Magyarországon első alkalommal 2015. november 27-én tartották meg a kiskereskedelemben a 
Black Friday nevű akciót, amelyen átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárolóknak. 
Levél linkje
Pierre Cardin
 
Neked már van 2018-as HungaryCard Magyar Turizmus Kártyád?
Kedvezmény- és ötletadó kártyacsomag karácsonyra szeretteidnek. Utazzatok és látogassatok meg több száz turisztikai attrakciót a gyógyfürdőtől az állatkerteken keresztül az éttermekig hazánkban 20-100% kedvezménnyel! A www.hungarycard.hu oldalon további megtakarítási tippekkel várunk! A vásárláskor ne feledd beírni a "18000" kuponkódot, mert erre azonnali 10% kedvezményt kapsz, a kártya ára egy évre így 12.000 helyett 10.800 Ft! HungaryCard 2018
Néhány ötlet a számos megtakarítási lehetőségek közül a Magyar Turizmus Kártyával: MEGNÉZEM
 
Helly Hansen
A kifejezés Philadelphiából ered, és a sűrű forgalomra utal. Újabban a kereskedők és a média inkább arra utal a kifejezéssel, hogy a kereskedők ekkor kezdenek a pirosból (a veszteség színe a könyvelésben) átmenni a feketébe (vagyis nyereséget termelni).
Lee Cooper
Slazanger
1966. január — „Black Friday” nevet adta a Philadelphiai Rendőrség a hálaadást követő napnak. Azonban ez nem egy kedveskedő név. A fekete péntekkel indul meg a karácsonyi bevásárlószezon, ami hatalmas dugókkal, a belvárosi boltokhoz siető vásárlók miatt tömött járdákkal jár.
 
Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa.Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli.