2017. ápr. 27.

Hódíts lehengerlő stílusérzékeddel

Kedves Olvasónk!

A prémium minőség, amely sohasem megy ki a divatból a Tommy Hilfiger póló 100%-ban kiváló minőségű pamutból készült, ami rendkívül jól lélegzik, kényelmes viseletet biztosítva. Akár egy elegáns szetthez is hordható, vagy egy laza rövidnadrággal, illetve farmerral melegebb időben. 

tommy hi¦ürleve¦ül 29-ig
Divat információ:
A Tommy Hilfiger egy 1985-ben alapított amerikai divatmárka, mely férfi, női és gyermekruházati termékek mellett cipőket, kiegészítőket, parfümöket, sőt, bútorokat is készít. Ma már 90 országban van üzletük. 2010-ben a Philips van Heusen részvénytársaság vásárolta meg a céget, de a fő tervező még ma is az alapító, Tommy Hilfiger.

Feliratkozását illetve feliratkozása megerősítését itt megteheti vagy a fotóra klikkelve.
Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben a n.elekne.fogyas@blogger.com e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli.  Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk marketing leveleket kapni, úgy ide kattintva rögtön le tud iratkozni.. Társaságunk a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli.