2017. márc. 27.

Már mindenki szomjazik a tavaszi virágzásra, és az enyhe időre.

Kedves Hölgyem / Uram!
Süt a nap és csiripelnek a madarak! Már mindenki szomjazik a tavaszi virágzásra, és az enyhe időre. Ahhoz, hogy idén tavasszal trendi lehess, nem kell nagyon eltávolodni a virágoktól. Most kiderül, hogy mely színekkel hódíthatsz ebben az évszakban!           Eredeti Levél megjelenítési link
HD_13.H_Logo
Merinoflór ágynemű garnitúra 3 részes Transformer robot autó Camaro
Puma férfi V-nyakú póló Lee Cooper Hayes férfi ing
 
 Továbbá hihetetlen de igaz!
 
HOPPÁ!  Vedd kezedbe a kártyát, szedd össze a családot vagy barátaidat és gyere HÉVÍZ-re! Ha Hungary Card-dal vendégeskedsz hazánkban 10-100% kedvezménnyel látogathatsz múzeumokat, színházakat, fürdőket, szállodákat, éttermeket, stb., 50%-kal olcsóbban utazhatsz buszon, vasúton, autópályán, hajón! Okos tippek, avagy lássuk, mennyit spórolhatsz pároddal 3 nap alatt Hévízen és környékén a Hungary Card segítségével! A kedvezmények SZÉP kártyával történő fizetés esetén is érvényesíthetőek.
HOPPÁ!  Vedd kezedbe a kártyát, szedd össze a családot vagy barátaidat és gyere HÉVÍZ-re!
Ha Hungary Card-dal vendégeskedsz hazánkban 10-100% kedvezménnyel látogathatsz múzeumokat, színházakat, fürdőket, szállodákat, éttermeket, stb., 50%-kal olcsóbban utazhatsz buszon, vasúton, autópályán, hajón!
Okos tippek, avagy lássuk, mennyit spórolhatsz pároddal 3 nap alatt Hévízen és környékén a Hungary Card segítségével! A kedvezmények SZÉP kártyával történő fizetés esetén is érvényesíthetőek.
Autópálya
Budapestről Hévíz autópályán csak kicsit több, mint másfél óra alatt elérhető. Most 1.500 Ft-ot meg is spórolhatsz!
NaturMed Hotel Carbona
Gondolja párodra és kedveskedj neki egy meghitt pihenéssel, ahol a melengető szaunák és a termálvíz selymes simogatása elűzi a fáradtságot és lelki felfrissülést nyújt! Mindezt 10% kedvezménnyel, mellyel 10.000 Ft-ot is megspórolhatsz.
Hévízi-tó
Már az ókorban is áztatták magukat a hévízi gyógytóban, mely a világ legnagyobb természetes termáltava. A tó vize ilyenkor télen is 23 - 25 °C -os, és nagy élmény szállingózó hóesésben úszkálni, vagy csak lebegni pár percet a kicsapódó gőzből képződött párasapka alatt. Itt is megtakaríthatsz 2.600 forintot.
50%
High-Tech Sportok Bázisa
Kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágysz? Fedezd fel Hévíz környékét egy fantasztikus segwaytúra keretében!  A segway azért fantasztikus, mert bár egy gép, ösztönösen mégis úgy egyensúlyoz, ahogyan az emberek, így függőleges helyzetben tud maradni akkor is, amikor előredőlsz. Pedig csak két kereke van! Itt is megtakaríthatsz 2.000 Ft-ot.
20%
Helikon Kastélymúzeum
Tudtad, hogy a keszthelyi Festetics-kastélyban található Európa legnagyobb épen maradt főúri könyvtára? A kastély kertjében számtalan különleges fa él, a legidősebb egy 400 éves mocsári tölgy. A Vadászati Múzeum tetőterében pedig Európa egyik legnagyobb történelmi modellvasút kiállítása látható. Itt is megtakaríthatsz 1.500 forintot!
20%
CSIGAPARLAMENT
A világon egyedülálló 7,5 méter hosszú óriásmakett, melyet az 1920-ban született Miskei Ilona néni készített 1975-tól 14 éven át 4.5 millió pannon-tengeri csiga felhasználásával. Az ország különböző bányáiból származó 28 millió éves őstengeri maradványokat a parlament díszítéseit utánozva válogatta. Itt is megtakaríthatsz 20%-ot a belépőjegy árából.
Itt és most összesen több mint 17.000 forintot spóroltál. Vegyél Hungary Cardot 12.000 forintért és fedezd fel hazánk látnivalóit! Több élményt kevesebbért! 
Tájékoztatunk, hogy a levelet, mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa, n.elekne.fogyas@blogger.com címét az interneten található valamely publikus céginformációs adatbázisból került adatbázisunkba. Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk  levelet kapni, kérjük, ide kattintva jelezze azt felénk, Nem kérek többet levelet.
Továbbá tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, 2008. évi XLVIII. törvény 6. § rendelkezéseinek megfelelően jártunk el.