2017. jan. 30.

Tavaszi új póló kollekció A készlet korlátozott /Lee Cooper-Slazanger-Pierre Cardin/

Kedves Olvasónk!
Nem a ruha teszi az embert, de akárki akármit mond, az első benyomás döntő lehet. Ebben pedig nagy szerepet játszik, hogy hogyan öltözködünk. Gondoljunk csak bele, hogy egy ismeretlent szemügyre véve mi is következtetéseket vonunk le a ruházata alapján. Ez pusztán pszichológia, mert hiába nem a ruha teszi az embert, az első benyomásban mégis döntő szerepe van annak, hogy hogyan is öltözködünk.
A Készlet Korlátozott Lee Cooper Rövid és hosszú ujjú pólók
http://hasznosdolgok-ruhazat.hu/index.php/1235/slazenger-tipped-v-nyaku-ferfi-polo-piros-detail
http://hasznosdolgok-ruhazat.hu/index.php/1998/pierre-cardin-marl-ferfi-polo-kek-detail
Az öltözködésünk egyfajta kommunikáció, információ a külvilág számára, hogy kik is vagyunk, milyen az értékrendünk, hogyan gondolkodhatunk, életünk melyik szakaszában vagyunk stb... még ha ez nem is tudatos. A vonzó külsejű emberekhez további pozitív tulajdonságokat rendelünk tudat alatt. Általánosan elmondható, hogy az igényes, jól öltözött emberek több figyelemben részesülnek, mint hanyagabb társaik, ráadásul a megfelelő ruhában sokkal jobban érzed magad, ami növeli az önbizalmadat és magabiztosságodat. Ez bárki számára komoly előnyt jelent az élet minden területén, tehát ne becsüljük alá az öltözködés és a megjelenés fontosságát!
Nem elég a legjobb szabású, minőségi anyagból készült ruha, ha annak olyasmit kell eltakarnia, amire nem vagy büszke. A sörhas, vagy a petyhüdt combok nem mutatnak jól egyetlen ruhában sem. A megfelelő illeszkedés mindennél fontosabb. Egy olyan ruhával, amely előnyösen hangsúlyozza az erősségeidet, sok mindent el lehet takarni, de ne feledd: A megjelenés és igényesség alapja a fitt és egészséges test. Egy sportos, igényes külső magabiztosságot, dinamizmust és tettrekészséget sugároz. A különböző ruhadarabok is jobban fognak állni rajtad, ha rendszeresen odafigyelsz a testedre. A siker és sportos külső között határozott párhuzam létezik ezért rendszeresen végezz testmozgást.
Öltözködés: Stílus
Egy férfitól nem várható el, hogy annyit foglalkozzon az öltözködéssel, mint egy nő, ám léteznek bizonyos alapszabályok, amelyeket érdemes megfontolni és betartani. A nők alapvetően jobban értenek a divathoz és az öltözködéshez, mint a férfiak így érdemes lehet kikérni a véleményüket. Sok nő mondja, hogy az olasz férfiak jól öltözködnek, van stílusuk. Számukra ez nem nagy kihívás, hiszen a hazájuk a divatvilág egyik központja. Fokozottan figyelnek a megjelenésükre és könnyen észrevehetőek a nagy tömegben. Azonban ez nem csak róluk mondható el, hanem az összes olyan férfiról, aki veszi a fáradságot és pozitív irányba változtat a megjelenésén. A jól öltözött stílusos emberek egyszerűen vonzzák mások tekintetét. Az, hogy kihez milyen stílus passzol, mindenkinek saját magának kell megtalálnia és eldöntenie. Az öltözködésednek a személyiségedet, egyéniségedet kell tükröznie. Legyen egy jellemző megjelenésed és érezd jól magad abban, amit viselsz.
Öltözködés: Igényesség
Mikor vásárolsz, figyelj arra, hogy jó minőségű anyagokból készült termékeket vegyél. Még ha valamivel drágább is sokkal jobban fogod érezni magad egy igényes ruhában, mint egy silány minőségű öltözékben. Nem arról van szó, hogy a legnagyobb divatmárkák polcairól kell választanod, de adj jó minőségre, továbbá, hogy ápolt és igényes legyél minden esetben. Inkább legyen kevesebb, de jó minőségű ruhád, amiket gyakrabban mosol és vasalsz.
Mit tehetsz most azonnal az öltözködésed javítása érdekében?
Nézd végig a mostani ruhatáradat és szortírozd ki azokat a darabokat, amelyek nem állnak jól, kopottak, vagy csak azt gondolod róluk, hogy ezt biztosan nem hordaná az ember, aki stílusosan és igényesen öltözködik. A szortírozás után rögtön észre fogod venni, hogy mennyivel könnyebben gondolkozol a teljes megjelenésedben. Könnyebben tudsz majd úgy vásárolni, hogy már tudod, hogy mit mihez veszel.
Vásárolj új ruhákat. Gondolkozz el azon, hogy mely darabok tükröznék legjobban a személyiségedet. Ne utánozz le másokat, most a saját stílusodat kell megtalálnod!
 Feliratkozáshoz, illetve feliratkozása megerősítéshez kattintson a hírlevélben található ajánlatok bármelyikére!
Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli. Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk marketing leveleket kapni, úgy ide kattintva rögtön le tud iratkozni. Leiratkozom. Társaságunk a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli.