2016. dec. 20.

Van akinek sok idő kell hozzá, van aki rögtön rátalál.

2016. december 21.  
 

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

Van akinek sok idő kell hozzá, van aki rögtön rátalál. Ez az állítás igaz lehet a szerelemre és a saját stílus megtalálására is. Mi most az utóbbit fogjuk egy kicsit feszegetni és adunk néhány tippet, aminek segítségével könnyebben ki tudod fejezni magad az öltözködés terén is.

52.Hét Boldog Karácsonyt Pierre Cardin Pulcsi 537px52.Hét Boldog Karácsonyt Pierre Cardin Kardigán 537px52.Hét Boldog Karácsonyt Pierre Cardin Ing 537px

Sokszor halljuk, hogy mindenki akkor a legszebb, ha tele van önbizalommal
és jól érzi magát a saját bőrében. Ez valóban nagyon fontos, tehát találd meg
te is a kedvenceidet. Ez lehet akár egy ing vagy éppen egy pulcsi esetleg egy divatos mellény. Mindegy mi, csak érezd jól magad, ha ezeket viseled.Így tudod elérni azt, hogy valaki rád nézzen és ezt mondja:"Nahát, ez annyira te vagy!".
A következő lépés, hogy ne csak mindig egy ruhadarabban gondolkodj.
Amikor kigondolod, hogy egy-egy alkalomra, vagy akár csak egy sétára a parkban mit fogsz felvenni, akkor tedd meg, hogy tetőtől talpig megtervezed a szettedet. Ebbe beletartozik a frizura is. Ezt persze nem úgy értjük, hogy órákat tölts el a szekrény előtt minden alkalommal, mikor kimozdulsz otthonról.
Csupán arról van szó, hogy ha például egy fehér ing túl unalmasnak tűnik, akkor dobd fel egy izgalmasabb mellénnyel. Meglátod, teljesen más hatást tudsz elérni és feltűnőbb leszel.Szintén fontos, hogy egyáltalán nem bűn, ha a stílusodat nem lehet egy jelzővel leírni. Lehet, hogy szereted a férfias és sportos megjelenést is. Ezzel azonban nincs semmi baj.
Amennyiben belül "összeáll a dolog", kívül is össze fog.
A leglényegesebb dolgot pedig utoljára tartogattuk. Ne vegyél meg csak azért ruhadarabokat, kiegészítőket, mert azok aktuálisan divatosak. Fontos, hogy ha meglátsz valamit és beleszeretsz, feltedd azt a kérdést is magadnak, hogy
"el tudom magam képzelni benne?"
Amennyiben nem tudod rávágni, hogy igen, akkor inkább hanyagold. Akkor ugyanis, ha nem érzel tökéletesen magadénak például egy ruhadarabot, nem is fogod teljesen jól érezni magad, miközben viseled.