2016. dec. 15.

Márkás ruhák karácsonyra Tökéletes karácsonyi ajándék szeretteidnek vagy magadnak

 Öltözködési és ajándéktippek a karácsonyi ünnepekre
Az alábbiakban néhány olyan ötletet és tippet osztunk meg veled, melyek segítségével könnyen megtalálhatod a megfelelő összeállítást az ünnepekre – lehet az egy ajándék vagy egy családi vacsora, vagy akár egy munkahelyi rendezvény. Egy csipetnyi csillogás, vagy éppen egy elegáns, tökéletes ruhadarab a karácsonyi vacsorára. Ha szeretnél mindig praktikusan,
és alkalomhoz illően öltözni, ez a levél neked készült!
Karácsony Lee Cooper Pulover
 Egy éjszaka a városban a barátokkal
A karácsonyi időszak nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy találkozz a barátaiddal, és egy-egy pohár ital mellett együtt ünnepeljetek. Ahhoz, hogy ezt a vidám éjszakát a városban igazán élvezhesd, válassz megfelelő összeállítást – amely nem csak csinos, de praktikus és kényelmes is!
Karácsony Lee Cooper Ing
 Viselj kényelmes darabokat
Ha nem érzed jól magad a ruháidban, az az egész estédre rányomhatja bélyegét. Egy alapvetően elegáns jó fazonú ruha tökéletes választás, hiszen mindig kényelmes viseletet biztosít.
Karácsony Lee Cooper Kabat
Eredeti online megjelenítésért kattintson ide
Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli. Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk marketing leveleket kapni, úgy ide kattintva rögtön le tud iratkozni. Lemondom. Társaságunk a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli.