2016. dec. 1.

Átgondoltuk és döntöttünk, meghosszabbítjuk Black Friday áresőnket vasárnapig

Kedves Olvasónk!
Átgondoltuk és döntöttünk, meghosszabbítjuk Black Friday áresőnket vasárnapig, mert hiszünk benne, hogy az öltözködésen keresztül mindenki képes magabiztosabbá válni, kifejezni önmagát, és jobban érvényesülni a hétköznapokban.
 
Black Friday Pierre Cardin Pulcsi
 
Ebben szeretnénk segítséget nyújtani. Önnek szól a kedvezmény, ha számára is fontos, hogy a legjobb márkák új darabjait viselje és a kiválasztott ruhákhoz kényelmesen, gyorsan hozzájusson.
 
Black Friday Pierre Cardin póló
 Levél eredeti online linkje

Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli. Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk marketing leveleket kapni, úgy ide kattintva rögtön le tud iratkozni. Leiratkozom.Társaságunk a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli.