2016. nov. 13.

Elegancia, lazaság, sárm, stílus és magabiztosság

Tisztelt Cím!
Öt hívószó, amelyek nem csak a modorodban, hanem a fellépésedben is elengedhetetlenek, ha igazán férfiasan megnyerő szeretnél lenni. Udvari etikett órát nem tartunk, ellenben azt ától zéig el tudjuk mondani, milyen ruhákat viselj, hogy egy Axe-reklámnál is ellenállhatatlanabb benyomást gyakorolj mindenkire.
45.Hét Pietro & Moris ing és kabát
Az ember hajlamos különválasztani az irodai megjelenését a munkán kívüli öltözékétől: míg az előbbit gyakran fojtogató, testidegen öltönyös-inges valaminek definiáljuk, addig a szabadidős szerkó testesíti meg a szabadságot: bő póló, kényelmes gatya, sportcipő 'oszt kész. De van az a stílus, amivel a kettőt tökéletesen ötvözheted, méghozzá úgy, hogy egyszerre lesz kényelmes viselet, elegáns irodai belépő és frankó street style outfit is, amiben a haverokkal lazíthatsz. Sőt, még a nőket is teljesen leveheted a lábukról. A titok két szó: 
 Smart Casual
45.Hét Pietro & Moris kapucnis pulcsi és kabát
 A Smart Casual egy elegáns, férfias, hivatalos, de mégis lezserül informális öltözködési forma. A szett persze nem felel meg egy Wall streeti meetinghez vagy valami olajmágnással tárgyalni. De milyen gyakran teszel ilyet, most komolyan? Viszont minden máshoz igen: irodai munkához, utána egy színházhoz vagy mozihoz, egy kocsmázáshoz vagy éttermi randihoz is ugyanolyan kifogástalan megjelenés a Smart Casual. Ha reggel elmész dolgozni és utána nincs időd átöltözni egy esti program (pl. mozi, kiállításmegnyitó, randi vagy épp családi esemény) előtt, akkor ezen már nem is kell aggódnod, mert a Smart Casual egy többarcú megjelenési forma, ami minden alkalomhoz passzol. Tehát ez a dress-kód egy igazi jolly joker.
45.Hét Pietro & Moris pizsama és sapka
 A szett lényege, hogy a laza urbán elemeket kell keverned a hivatalosabb darabokkal, amitől az egész szerelés egyszerre lesz elegáns, lezser, minőségi, stílusos és kényelmes. Az alapdarab egy normál ing, amit szeretsz: nem kell kikeményített nyakú rémálmokat felvenned, nem esküvőre mész. De ugyanúgy megfelelhet egy magasabb nyakú (nem V vagy O kivágású) fehér póló is – a lényeg, hogy mindkettőt tűrd a nadrágodba. Az ingre vegyél fel egy blézert vagy egy pulóvert; az ősz beköszöntével inkább az utóbbit ajánljuk, hozzátéve, hogy az ingre húzott pulcsi egy férfin a női szívek és térdkalácsok ellágyítója – sok netes szavazás szerint a legszexibb dolog, amit egy férfi felül viselhet az egy könyékig feltűrt ing, rajta egy pulóverrel.
45.Hét Pietro & Moris csikos pulcsi és kabát
Szóval ha minden alkalomhoz passzoló szettet szeretnél összeállítani, amiben igazán férfiasan és megnyerően nézel ki, akkor pár alapdarab beszerzésével te is tökélyre viheted a Smart Casualt.
 Eredet Levél linkje

 Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli. Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk marketing leveleket kapni, úgy ide kattintva rögtön le tud iratkozni. Leiratkozom. Társaságunk a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli.