2015. máj. 11.

Káosz a környezetben. Stabilitás egyéni pénzügyekben!

 
 
 
 
 
 
 

2015. májusi hírlevél
 
 
 
 
Mi történik Magyarországon?
 
 
 

 

Tisztelt Olvasó!

 

 

Ha reklámra lenne kíváncsi ne folytassa az olvasást!
Ez a levél nem reklám.
 

Marcsikák pilótajátékai, óriás plakátokon hirdetett csábító kamatok, háttér nélküli kötvények, Forex kereskedelemmel óriás hasznot ígérő netes reklámok - és a vége: a befektetett pénzek elillannak.

A tőke világa, a kapitalizmus huszonöt esztendeje része Hazánk életének. A gazdasági és pénzügyi kultúrát, annak oktatását azonban máig kerüli a hazai közoktatás, mint valami fertőző betegséget. Holott, mint a fentiek is mutatják, igen is szükség lenne rá. Nagy szükség.

És szükségünk lenne információkra, mások tapasztalataira, tudására is, hogy miképpen őrizzük meg megtakarításaink értékét, miképpen gazdálkodjunk vele (okosan), miképpen gondoskodjunk jövőnkről.

Nemzetközileg elismert szakértők segítik munkánkat: azt, hogy minél több magyar családot ismertessünk meg a lehetőségekkel-veszélyekkel; erősségekkel-gyengeségekkel.

A szakértők közül ezúttal Dr. Farkas András, a csaknem százezer netes követőt és több százezer olvasót magáénak tudható Nyugdíjguru vállalkozott arra, hogy segítségünkre lesz küldetésünkben és előadásokkal támogatja a Kisbefektetői klub munkáját.

Szeretnénk, ha Ön és partnere is megtisztelne minket jelenlétével, akár Budapesti, akár vidéki előadásaink valamelyikén.
Előadásaink helyszíne, ideje:
                         Valamennyi előadásunk kezdete 18 óra!


  • május 21. Budapest
  • május 28 Szeged
  • június 04 Budapest
  • június 11 Miskolc
  • június 18 Kecskemét
  • június 18 Veszprém
  • június 25 Győr
További információ a http://kisbefektetoiklub.hu/eloadasok/ oldalon!
Amennyiben igény merül fel más nagyvárosban tartandó előadásra, akkor kérem jelezzék, hogy lehetőségeinkhez képest oda is megszervezzük!

Az előadások nem termékbemutatók, nincs vásárlási lehetőség, sem vásárlás-ösztönzés!
Az előadásokon való részvétel ingyenes.
 
 
Az előadások nem termékbemutatók!
Nincs vásárlási lehetőség, sem vásárlás-ösztönzés!
Az előadásokon való részvétel ingyenes.
 
 
 
 
 
 
Ha van valamilyen megtakarítása, befektetése és nem elégedett hozamával, vagy csak ellenőriztetni akarja azt, jelentkezzen egy díjmentes konzultációra és választ adunk kérdéseire.
Egy beszélgetés és szakmai tanács nem kerül semmibe.
 
   
 
 
 
 
Kisbefektetői Klub  
   
 
 
 

Ezt az emailt "{%Sender.Name%}" a(z) {%Recipient.Email%} email címre küldte. Végleges leiratkozáshoz vagy kéretlen reklám (SPAM) bejelentéshez kattintson az alábbi linkre:
Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide